Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Új Fül-Orr Gégészeti magánrendelés, sorban állás és várakozás nélkül.

Milyen tünetek utalhatnak fül-orr-gégészeti problémákra?

Fül-orr-gégészeti problémák sokféle tünetet okozhatnak, a leggyakoribbak a következők:

 

  • Fülfájás: A fülfájás lehet enyhe vagy heves, és lehet tartós vagy időszakos. Ez gyakran fülgyulladás vagy más fülprobléma jele lehet.
  • Halláscsökkenés: Halláscsökkenés lehet részleges vagy teljes. A fülben lévő dobhártya károsodása vagy folyadék felhalmozódása a halláscsökkenés egyik leggyakoribb oka.
  • Fülfolyás: Vérzés vagy genny kifolyása a fülből. Ez általában fülgyulladás vagy más fülprobléma jele lehet.
  • Fülzúgás (tinnitus): Fülsípolás, csengés vagy más hangok észlelése a fülben, melyek külső forrás nélkül jelennek meg. Ez lehet fülprobléma, halláskárosodás vagy más egészségügyi problémák jele is.
  • Orrdugulás vagy orrfolyás: Az orrban, az orrmelléküregekben vagy az orrnyálkahártyában bekövetkező gyulladás miatt jelentkezik. Ez lehet az orrmandulák, az orrsövényferdülés vagy más orrproblémák következménye.
  • Fülzúgás: Olyan hangok észlelése, amelyek nem léteznek valójában, például csengés, dübörgés vagy zümmögés a fülben.
  • Nyelési nehézségek: Ez az orrmandulagyulladás vagy a garatgyulladás jele lehet.
  • Gyakori torokfájás: Fül-orr-gégészeti problémák gyakran okozhatnak torokfájást is, például torokgyulladás, mandulagyulladás vagy garatgyulladás esetén.
  • Fejfájás: A fül-orr-gégészeti problémák gyakran okozhatnak fejfájást is, különösen azok, amelyek az arcüregben vagy az orrmelléküregekben jelentkeznek.
  • Érzékenység a nyomásra: A fülben, az orrban vagy a garatban lévő nyomásérzékenység is jellemző lehet fül-orr-gégészeti problémák esetén.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a tünetek nem specifikusak, és más egészségügyi problémák is okozhatják őket. Ha fül-orr-gégészeti tüneteket tapasztal, javasolt felkeresnie fül-orr-gégész szakorvosunkat, hogy megfelelő diagnózist és kezelést kapjon.

Az Egressy Medical-ban dr. Branovics Judit (link orvosaink és oda feltenni, szöveg alatta) doktornő végzi a fül-orr-gégészet vizsgálatokat, legtöbbször csütörtök délutánonként. 34 éves tapasztalata mellett, kedvessége miatt is meleg szívvel ajánljuk a doktornőt, keressék bizalommal!

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 595 5524 telefonszámon, vagy az rendelo@egressydental.hu e-mail címen.

Fül-Orr-Gégészeti árlista

Teljes körű fül-orr-gégészeti vizsgálat és kezelés 30 000 Ft
Kontroll (1 hónapon belül) 15 000 Ft

Dr. Branovics Judit

Főorvos

 

Semmelweis Egyetem Általános orvostudományi Kar
Fül-orr-gégészeti Klinika

Dr. Branovics Judit vagyok.
Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fül-orr-gégész, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. Szakmai pályafutásom alapjait a neves Semmelweis Egyetemen szereztem, ahol 1986-ban végeztem. Fül-orr-gégészeti szakvizsgámat 1990-ben, aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgámat 1994-ben szereztem meg.

A mai rohanó világban és városi életmódban sajnos egyre több ember küzd felső légúti problémákkal, mint például fülfájás, orrdugulás, különböző allergiás és felső léguti panaszok, vagy hallásproblémák.
Ezek a tünetek és panaszok gyakran akutan jelentkeznek, és tudom, milyen nehéz lehet gyors és hatékony ellátást találni.

Éppen ezért fontosnak tartom, hogy betegeim számára elérhető és megközelíthető orvosi ellátást nyújtsak.
Szakmai gyakorlatom során különös figyelmet fordítok arra, hogy a legmodernebb diagnosztikai és terápiás módszereket alkalmazva, egyéni szükségleteket figyelembe véve nyújtsa segítséget.

Büszke vagyok arra, hogy nem csak felnőttek, hanem 3 év feletti gyermekek ellátásban is széleskörű tapasztalattal rendelkezem.
Az évek során számos betegem visszajelzése bizonyította, hogy odafigyelő, empatikus hozzáállásom és szakértelmem hozzájárult állapotuk javulásához. Hiszem, hogy az orvostudomány nem csak a testi, hanem a lelki jólét elérésében is kulcsszerepet játszik.

Ha Ön vagy családtagja felső légúti panaszokkal, fülfájással, halláscsökkenéssel vagy bármely fül-orr-gégészeti problémával küzd, forduljon hozzám bizalommal.
Elkötelezetten dolgozom azon, hogy minden betegem a lehető legjobb ellátásban részesüljön.

Várom, hogy személyesen is segíthessek Önnek vagy szeretteinek visszanyerni az életminőséget és a harmóniát.

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.






    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.