Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Így teljesítettünk pácienseink szerint 2023-ban

Az Egressy Dental-ban nagyon fontos számunkra, hogy Pácienseink elégedettek legyenek a nálunk kapott kezelések és a teljes szolgáltatás minőségével. Folyamatos fejlődésre törekszünk, és az Önök igényei és visszajelzései alapján javítjuk szolgáltatásunkat. Ennek jegyében most is megkérdeztük mindazokat, akik jártak tavaly rendelőnkben, hogyan értékelik az Egressy Dentalt.

Mennyire elégedett a legutóbbi kezeléssel az Egressy Dentalban?

Rekordszámú, több mint 350 kitöltő mondta el a véleményét január 31-ig a rendelőnkben szerzett tapasztalatairól, amit ezúton is köszönünk. A válaszadók 91,5%-a 5/5-ösre értékelte legutóbbi kezelését az Egressy Dentalban.

Általános elégedettség

Mennyire elégedett az Önt ellátó orvos-asszisztens csapat kommunikációjával?

Kommunikációs elégedettség

Tudjuk, hogy a fogorvosi kezeléstől sokan tartanak. Olyan környezetet szeretnénk kialakítani, ahol biztonságban érzik magukat, szeretnénk bebizonyítani, hogy akár egy fogorvosi beavatkozás is lehet kellemes élmény. Ennek egy alappillére a kommunikáció. Igyekszünk mindenről előzetesen tájékoztatni pácienseinket, mikor mi fog történni, és kérdéseikre is alapos válaszokat adunk.

Megkérdeztük ezért, mennyire elégedettek az Önöket ellátó orvos-asszisztens csapat kommunikációjával.

A válaszok alapján 94,3% maximálisan elégedett, 94,6% pedig választ kapott az összes felmerülő kérdésére.

Mennyire elégedett a rendelő berendezésével, hangulatával?

A rendelő kialakítása során is arra törekedtünk, hogy minden téren kényelmesen érezzék magukat nálunk.

Az esetleges várakozás idejét a Profi Reci már legendássá vált zenei válogatással igyekszik kellemesebbé tenni. Örömünkre szolgál, hogy válaszadó Pácienseink 90,7%-a elégedett az Egressy Dental rendelő hangulatával! A rendelő tisztaságával a válaszadók 96,9%-a volt maximálisan elégedett!

Rendelő elégedettség

Mennyire találta hasznosnak az időpont emlékeztető SMS szolgáltatásunkat?

Emlékeztető elégedettség

Tudjuk, hogy nehéz észben tartani minden egyes időpontot, épp ezért vezettük be időpont emlékeztető SMS szolgáltatásunkat. Az esedékes kezelése előtt szöveges üzenetben értesítjük, hogy Ön akkor se felejtse el, hogy várjuk, ha a naptárjába nem írta fel a kezelési alkalmat.

Az SMS szolgáltatást Pácienseink 92,6%-a találta hasznosnak.

Mennyi időt kelett várnia, mielött sorra került az időpontjához képest?

A fogászati kezelés nem elég, hogy sokak számára előzetesen talán félelmetes is lehet, a sűrű mindennapokba beilleszteni szintén kihívást jelenthet. Mi mindent megteszünk, hogy lefoglalt időpontjában sorra kerüljön – egy-egy kezelés azonban minden igyekezetünk ellenére elhúzódhat.

Örömmel olvastuk, hogy a válaszadók 59%-ának nem, vagy maximum 5 percet kellett várkoznia.

Várakozási idő

Visszatérő és új Pácienseinknek is köszönjük, hogy 2023-ban is az Egressy Dentalt választották!